Velkommen til nyhetsblogg fra Iutvikling!

På disse sidene legges det ut nyheter fra prosjekter og aktiviteter i nettverket, og nyheter fra Iutvikling bedrifter.

Gå til: www.iutvikling.no




mandag 25. januar 2010

Oppstart av Forum for HMS- og Kvalitetsledere

23. juni 2009

Tirsdag 16. juni hadde iutvikling oppstart av et nytt prosjekt; Forum for HMS- og Kvalitetsleder. Bakgrunnen for oppstarten var at flere av våre medlemmer har gitt uttrykk for at det kan være mulig å utnytte ressurser bedre ved samarbeid innen disse områdene.

Svein Sjøen fra Marine Aluminium innledet møte og delte åpent sine erfaringer fra mange år som leder, konsulent og revisor innen HMS/QA. Sjøen presenterte mange områder med potensial for samarbeid, og med dette som utgangspunkt ble det en konstruktiv runde rundt bordet på de ulike bedriftenes erfaringer. Allerede på oppstartsmøte fikk mange nyttige innspill på utfordringer det jobbes med i egen bedrift.

Det ble klart i møtet at det er mange ting å ta tak i etter hvert, men en plass må vi begynne. Det var i alle fall ikke tvil om at denne typen samlinger er det behov for videre. Konkret startes en stafettpinne hos Olaussen Metall, som nylig ble ISO-sertifisert, torsdag 10. september kl. 1530. Olaussen Metall, sammen med Sjøen, vil da presentere innhold i ISO-standarden og gå gjennom sertifiseringsprosessen. Medlemmer som vil henge seg på, og som er eller vurderer en ISO sertifisering bør derfor sette av datoen først som sist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar