Velkommen til nyhetsblogg fra Iutvikling!

På disse sidene legges det ut nyheter fra prosjekter og aktiviteter i nettverket, og nyheter fra Iutvikling bedrifter.

Gå til: www.iutvikling.no




mandag 25. januar 2010

Driftsforbedring med TPM/Lean

12. februar 2009

Det er viktig med god metodikk for å innføre kontinuerlig driftsforbedring(*se under). iutvikling vil legge til rette for at industrien i Haugesund-regionen har topp kompetanse på området, og har i første omgang fått på plass to konkrete initiativ:

*

På kort sikt: iutvikling har fått til en avtale med Samarbeids-utvikling AS, som gir våre medlemmer 25% rabatt på de resterende plassene på Lean/TPM Konferanse i Haugesund 19. februar. Om tre eller flere av våre medlemmer benytter dette tilbudet øker rabatten til 30% (gjelder ikke de som allerede er påmeldt). Her kan du lese mer om Lean/TPM konferansen .
*

På lengre sikt: Deltagelse i EU-prosjektet ERIP (European Regions for Innovativ Production), med Lean Manufacturing og Innovasjon i Samarbeid som hovedtema. ERIP er et forskingsbasert none-profit prosjekt der målet er å lære av hverandre, knytte kontakter og se muligheter gjennom det norske og det europeiske nettverket. Prosjektet innebærer ingen forpliktelser, men vil gi oss invitasjoner til gratis deltagelse og oppdateringer.

*iutvikling har gjort en mindre kursendring i forhold til hvilke type prosjekter vi skal jobbe med. Betegnelsen ”Innkjøp” byttes ut med ”Driftsforbedring”, som tydeliggjør at vi vil fokusere bredere på driftsoptimalisering og kostnadsreduksjon. Innkjøp er bare er ett element i et slikt bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar