Velkommen til nyhetsblogg fra Iutvikling!

På disse sidene legges det ut nyheter fra prosjekter og aktiviteter i nettverket, og nyheter fra Iutvikling bedrifter.

Gå til: www.iutvikling.no




mandag 25. januar 2010

Marin Energi Test Senter (METSenter)

10. november 2008

iutvikling vil holde medlemmene oppdatert på viktige begivenheter i og rundt nettverket. Vi sender også nyheter ut som nyhetsbrev per epost. Ønsker du å melde deg på/av våre nyhetsbrev sender du mail til post@iutvikling.no.

Mye tyder på at Marin Energi Test Senter (METSenter) blir etablert sør-vest for Karmøy. iutvikling vil bidra til at våre medlemmer og industrien i regionen skal være oppdatert på utviklingen, for å tidlig kunne komme på banen.

iutvikling har med støtte fra forskningsrådet (VRI) engasjert forsknings-stiftelsen Polytec til å utarbeide en rapport med formål om å avdekke muligheter som vil oppstå for industrien, og hvordan industrien kan posisjonere seg mot METSenter. Fokuset for rapporten blir hva test-aktørene konkret vil ha behov for av varer og tjenester mens de er stasjonert ved METSenteret.

Polytec begynner arbeidet nå og vil være ferdig tidlig på nyåret. I den forbindelse blir flere relevante aktører kontaktet eller bed om å svare på en elektronisk undersøkelse - vi håper dere vil bidra for at resultatet blir så verdifullt som mulig.

Her finner du powerpoint med oppdatert presentasjon av METSenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar