Velkommen til nyhetsblogg fra Iutvikling!

På disse sidene legges det ut nyheter fra prosjekter og aktiviteter i nettverket, og nyheter fra Iutvikling bedrifter.

Gå til: www.iutvikling.no




onsdag 24. februar 2010

Sertifiseringsklar 2010!

Etter flere "Forum for HMS og Kvalitetsledere", med ISO-sertifisering som tema, starter nå iutviklings kurset "Sertifiseringsklar 2010", som skal heve kompetansen rundt kvalitetsledelse og gjøre flere iutviklingsbedrifter klar for sertifisering. Tanken er at det er mer effektivt å hjelpe hverandre frem, enn å finne opp hjulet hver for seg!

Programmet legges opp slik at det er relevant både for de som driver etter standarden i dag, og de som ønsker å sertifisere seg. Fra mars til november vil følgende bedrifter i iutvikling delta på kurset med sine respektive kvalitetsledere; Delta Maskinering, Dreieservice, Industripartner Karmøy, Sauda Maskinering og Weldone. I tillegg fortsetter vi med forumene for HMS og kvalitetsledere hvor alle medlemmer fritt kan delta.

Fordelen med et slikt kurs er at det ledes av bedriftene selv og at en utveksler erfaringer med hverandre. Svein Sjøen, kvalitetsleder i Marine Aluminium og sertifisert kvalitetsleder og systemrevisor, holder kursene og skal hjelpe sine faglige kollegaer i deltakerbedriftene til å knekke "ISO-koden".

Vi ønsker kursdeltakerne lykke til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar