Velkommen til nyhetsblogg fra Iutvikling!

På disse sidene legges det ut nyheter fra prosjekter og aktiviteter i nettverket, og nyheter fra Iutvikling bedrifter.

Gå til: www.iutvikling.no




søndag 20. november 2011

Mer kapasitetsutnyttelse!

Fra venstre: Arild Oppheim, Innovasjon Norge
Arne Hustvedt, Delta Maskinering AS
Ottar Hermansen, Innovasjon Norge
Frode Gismarvik, Dreieservice AS
Ingvar Steinsvik, Steinsvik Production AS
John Roald Lohne, Dreieservice AS
Iutvikling fikk denne uken innvilget søknad av Innovasjon Norge om videreføring av prosjektet Kapasitetsutnyttelse, som blant annet har ledet til utviklingen av samarbeidsverktøyet Engineering Workshop Planner (EWP) og etableringen av Maskineringsnettverket i Haugesundregionen - Mnet.

Fredag 18. november fikk styringsgruppen for prosjektet besøk av Ottar Hermansen, leder for bedriftsnettverk-programmet nasjonalt i Innovasjon Norge og kollega i Rogaland, Arild Oppheim. Hermansen var glad for å få treffe gruppen og høre bedriftslederne selv fortelle om ulike måter de har hatt utbytte av nettverkssamarbeidet. Han kunne konstanter at det ikke finnes andre bedriftsnettverk i Norge som samarbeider på så mange områder, og som i tillegg benytter IKT verktøy for å effektivisere samarbeidet.

Dreieservice AS på Husøy, Karmøy, var vert for besøket og kunne vise frem sine nye lokaler med topp moderne produksjonsutstyr. Bedriften har hatt en fantastisk positiv utvikling de siste årene. De leverer maskinerings- og mekaniske tjenester, sveis og fabrikasjon, hovedsaklig til subsea- og olje-/gassbransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar